al. Lipowa 35
53-124 Wrocław, Polska

Про компанію

Компанія Solvachem sp. z o.o. працює на польському ринку вже більше 20 років

ПРО КОМПАНІЮ

Наша сфера діяльності - дистрибуція сировини та хімічних добавок

Ми пропонуємо широкий асортимент продукції, який включає як продукти базової хімії для подальшої хімічної переробки, так і спеціалізовані засоби, що використовуються у виробництві ринкових продуктів....

  • Також для нестандартних замовлень
  • Ми працюємо відповідно до стандартів і директив Європейського Союзу
  • Ми стежимо за розвитком ринку і постійно адаптуємо наші пропозиції
  • Ми маємо розгалужену дистриб'юторську мережу

Якість та екологія

Ми працюємо відповідно до стандартів і директив Європейського Союзу

Регламент REACH, який набув чинності 1 червня 2007 року і всебічно регулює маркетинг хімічної продукції, є основним визначальним фактором нашої діяльності. Як дистриб'ютор хімічної продукції, ми є основною ланкою в ланцюгу поставок, виступаючи в ролі сполучної ланки між виробниками та клієнтами. Ми також допомагаємо їм у впровадженні стандартів і правил, що випливають з REACH. Ми маємо сертифікат якості ISO 9001:2015, який підтверджує, що наша компанія відповідає вимогам до системи управління якістю для торгівлі, дистрибуції та маркетингу хімічних речовин і препаратів.

Наші нагороди

Solvachem sp. z o.o. протягом багатьох років зберігає хорошу, стабільну позицію

Підтвердженням цього є низка нагород, отриманих у зв'язку з високими місцями в рейтингах, що проводяться незалежними виданнями та галузевими журналами. Ще будучи компанією Solvadis Polska sp. z o.o., вона кілька разів ставала лауреатом престижної нагороди «Газелі бізнесу», яку щоденна газета Puls Biznesu присуджує компаніям Польщі, що найбільш динамічно розвиваються. У 2013 році компанія також була нагороджена «Діамантами Forbs».